Turbo East

PROJEKTIBLOGI

Mazda RX 7 ohjekirja, nesteet ja renkaat

Kylmänä talvipäivänä saa hakea motivaatiota auton laittoon. Vaikka käytettävissä olisi lämmin hallitila, on kynnys poistua takan edestä todella iso. Tällainen päivä onkin luotu toimistotöitä varten. 

Kaappeja siivoillessani vastaan tuli  harvinaisia ohjekirjoja, joissa on hyvää tietoa mikä olisi ollut hyödyllistä ainakin kymmenellä eri kerralla. Nykyäänhän tosin kaiken saa hakukoneilla selville, mutta usein tietoa saa etsiä turhankin pitkän aikaa ja joskus se on ristiriitaista. 

Tähän artikkeliin halusin tuoda näppärästi esille Mazda RX 7 Efinin tehdassuositukset niin nesteille kuin renkaille. Oikein kivaa pikkutietoa! Tiedot on skannattu japaninkielisestä ohjekirjasta. Käännökset perustiedoille seuraa perässä (oma japaninkielen tulkkaus yhdistettynä photoshop taitoihin on rajallinen). 

Tässä olkaa hyvä, harvinaista originaalimanuaalia !

 

Turbo East084 Turbo East077Turbo East080Turbo East081 Turbo East082 Turbo East083

 

Tietopankki tulossa

Sivuille on parhaillaan kehitteillä tietopankki osio, johon tullaan lataamaan käyttöohjeita ja vinkkejä liittyen japanilaisiin autoihin ja niiden tekniikkaan.  Lisäksi osioon tulee kuvia omista projekteista  ja kokemuksista. Sivun tarkoitus ei ole käsitellä auton anatomiaa perinpohjin vaan tuoda blogin omaisesti esille hyödylliseksi tai mielenkiintoiseksi katsomiamme asioita. Sivu on vuorovaikutteinen ja kommentit ja kysymykset ovat erittäin tervetulleita. 

-Tommi 

Turbo East sivut avattu!

Vihdoin verkkosivumme ovat auki!

Sivuja tullaan päivittämään lähipäivinä ja muun muassa osia tulee lisää myyntiin ja autoilmoituksien kuvaukset ja tuotetiedot päivittyvät.

Tsekkaa myös Facebook ja käy tykkäilemässä 👍

-Tommi / Turbo East

TURBO EAST käyntiosoite

Olemme parhaillaan muuttamassa ja meillä ei ole tällä hetkellä käyntiosoitetta. Jos olet kiinnostunut autoista ota puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

-Tommi/Turbo East